Szállítás

A megrendeléseket Magyarország egész területén, 5 munkanapon belül házhoz szállítjuk neked. Ennél hosszabb szállítási határidő esetén a szállítás határidejét a terméknél egyedileg feltüntetjük.

A megrendelések házhoz szállítását a Magyar Posta Zrt. végzi. A házhoz szállítással történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantálja, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A legtöbb terméket, hogy ne fizess feleslegesen, illetve méretéből adódóan speciálisan kipárnázott borítékban postázzuk. Ezzel nemcsak időt, hanem pénzt is takarítunk meg neked, a termék viszont biztonságosan érkezik meg. Természetesen, ha több, vagy nagyobb terméket rendelsz, mint amit egy párnázott borítékba be lehet tenni, úgy a rendelését mi is a szükséges méretű dobozba csomagoljuk.

A házhoz szállítás Magyarország egész területén 15000 Ft rendelési érték alatt 1000 Ft, 15000 Ft rendelési érték felett INGYENES.

Mivel a házhoz szállítás 08:00 – 17:00 óra között történik, ezért arra kérünk téged, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet, átvevő nevet és mobiltelefonszámot is legyél kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet (pl. “X Y személy veszi át a csomagot”, “a megadott szállítási cím a munkahelyem a fodrászat melletti üzlet”, “a munkatársam is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt”). Ha a kézbesítő nem talál senkit a címen, értesítést hagy, te pedig az ott megadott elérhetőségen érdeklődhetsz a csomagról.

Sajnos az értesítés gyakran elveszik vagy elkeveredik, mert a postaláda nem zárható, vagy sok reklámanyagot dobtak bele stb. Ha küldeményt vársz, kérjük, mindig figyelmesen vizsgáld meg a postaládát, nincs-e benne értesítés. Az áruház rendszere teljesen automatikus: amit rendeléskor a megfelelő mezőkben megadsz, az automatikusan, ellenőrzés nélkül kerül a küldeményre, ezért kérjük, figyelj oda, hogy pontos szállítási adatokat adj meg! Ez vonatkozik a szállítási névre is: ha te vagy a megrendelő, de a megadott címen nem az te neved van feltüntetve az ajtóra vagy a postaládára, kérjük add meg az ott szereplő nevet is.

Köszönjük, hogy végigolvastad szállítási tájékoztatónkat!