Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön az Exibio Bt. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
Az eladó minden termék esetében az Exibio Bt.

Adataink:
Székhely: 2094 Nagykovácsi, Pilis utca 1.
Üzletvezető: Bacsó Attila
Adószám: 21178058-1-13
Közösségi adószám: HU21178058
Cégjegyzékszám: 13-06-070108
Telefonszám: +36 70 456 0073
Elérhetőségek: info@artivi.hu

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya az Exibio Bt. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

A megrendelés leadásával egy időben a vevők a weboldalon tájékoztatást kapnak a fizetendő összegről és a szállítás időpontját.

Vásárlóink az alábbi fizetési módok közül választhatnak:

  • Utánvét (fizetés áru átvételekor készpénzben)
  • Átutalás
  • Barion kártyás fizetés

A vásárló részére kiállított számlát minden esetben a küldeményhez mellékeljük.

Fizetési módok

Utánvét

Amennyiben Ön az Utánvétes fizetést választja, úgy a megrendelés után a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti – a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A számlát a csomagban találja meg.

Átutalás

Amennyiben Ön a az Átutalásos fizetési módot választja, úgy a megrendelés után a vásárlásáról szóló számla másolatát az Ön által megadott e-mail címre továbbítjuk. Kérjük, a számla ellenértékét a számlán feltüntetett bankszámlaszámunkra 3 munkanapon belül átutalni szíveskedjen. Átutaláskor minden esetben tüntesse fel a vásárlásról szóló számla sorszámát. A megrendelt árut az átutalás beérkezte után 5 munkanapon belül szállítjuk. Az eredeti számlát a csomagban találja meg.

Amennyiben az átutalás 3 munkanapon belül nem érkezik meg a bankszámlánkra, úgy a megrendelését automatikusan töröljük.

Barion kártyás fizetés

Válassza a Barion kártyás fizetési módot, ha bankkártyával kívánja kifizetni a megrendelt termékeket. A Barion kártyás fizetés biztonságos, kártyaadatai biztonságban vannak, a vásárlók pénzét és adatait az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi. Tovább információért keresse fel a Barion oldalát.

Személyes adatok biztonsága

Az Ön személyes adatainak védelme az Exibio Bt. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A weboldalon található képek az Exibio Bt. tulajdonát képezik. Mindennemű más felhasználás az Exibio Bt. hozzájárulásához kötött.